Onepot pasta med cocktailpølser og champignon

Denne opskrift er designet til brug i nødsituationer, såsom ekstreme vejrhændelser, cyberangreb eller krig. Den er baseret på langtidsholdbare fødevarer og fokuserer på at spare vand, køkkenudstyr og varmekilder. For at tilberede denne ret, kræves der dog et varmeblus.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 25. juni 2024 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

120 g cocktailpølser
3 ½ dl vand
1 spsk. olie
1 bouillon, terning
140 g pasta, tørret
170 g champignoner, konserves
400 g hakkede tomater
1 tsk. hvidløgspulver
salt og peber
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær cocktailpølser i skiver.
2
Kom vand, olie og bouillonterning i en gryde og varm det op til kogepunktet. Kom pasta i og lad dem koge i 8 minutter.
3
Dræn champignon og skær dem eventuelt i mindre stykker.
4
Kom så cocktailpølser, champignon, hakkede tomater og hvidløgspulver i gryden. Lad retten koge i cirka 6-8 minutter under låg til pastaen er færdigkogt. Smag til med salt og peber.
5
Servér med det samme.

Tips og gode råd

Tip #1
Smag retten til med krydderier som oregano, timian og rosmarin.
Tip #2
Drys ost på den færdige ret.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, konserves; hakkede tomater
Håndfuld 3:Cocktailpølse
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; hvidløgspulver; salt og peber
Frit:Vand

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:5601120
Fedt:21 g42 g
Kulhydrat:65 g130 g
Kostfibre:8 g16 g
Protein:22 g44 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt