
Pasta med svampe, savoykål og sprød parmaskinke
Få dig en smagsoplevelse af høj kvalitet med denne her lækre og enkle opskrift på pasta med svampe, savoykål og sprød parmaskinke, som er en symfoni af smag og teksturer. I retten forenes forskellige svampe, fløde, hvidløg, savoykål og friske krydderurter med pasta på panden. For at fuldende retten og tilføje ekstra umami bliver der toppet med friskrevet parmesan og ovnbagt parmaskinke ved bordet.
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; savoykål; svampemix, friske svampe |
Håndfuld 3: | Parmaskinke |
Håndfuld 4: | Pasta, tørret |
Fedt: | Fløde, 38 %; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |