Pasta med svampe, savoykål og sprød parmaskinke

Få dig en smagsoplevelse af høj kvalitet med denne her lækre og enkle opskrift på pasta med svampe, savoykål og sprød parmaskinke, som er en symfoni af smag og teksturer. I retten forenes forskellige svampe, fløde, hvidløg, savoykål og friske krydderurter med pasta på panden. For at fuldende retten og tilføje ekstra umami bliver der toppet med friskrevet parmesan og ovnbagt parmaskinke ved bordet.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 16. oktober 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

50 g pasta, tørret
3 skiver parmaskinke
½ lille løg
1 fed hvidløg
100 g savoykål
100 g svampemix, friske svampe
2 spsk. krydderurter efter eget ønske
10 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
10 g smør
¼ dl fløde, 38 %
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Kog pasta efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra, men gem en smule af det.
3
Læg parmaskinke på bagepapir på en bageplade. Bag parmaskinken i 10-15 minutter, til stykkerne er sprøde.
4
Pil og hak løg og hvidløg. Snit savoykål, og skær svampe i mundrette stykker. Pluk og hak krydderurter, og riv parmesan.
5
Steg svampe i smør på en pande, til de afgiver væde og tager farve. Tilsæt løg og hvidløg, og steg videre, til løgene er klare. Tilsæt savoykål, og steg videre i 1 minut. Tilsæt nu fløde og pasta, og tilpas eventuelt konsistensen med lidt af kogevandet fra pastaen. Vend krydderurter i, og smag til med salt og peber.
6
Anret i en dyb tallerken, top med revet parmesan, og servér med parmaskinke.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; savoykål; svampemix, friske svampe
Håndfuld 3:Parmaskinke
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Fløde, 38 %; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; smør
Smagsgivere:Hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt