Pølse-pasta-ret med salat

Nem, hurtig og familievenlig mad kan være en stor støtte, når hverdagens hamsterhjul ruller derudad. Her får du en opskrift på en pølse-pasta-ret, der kun tager 20 minutter at lave. Kombinationen af løg, æbletern, gulerodsskiver, pølser, pasta, tomat og fløde gør retten cremet og smagfuld. Dermed er den en sikker vinder på spisebordet, for både børn og voksne vil elske den. Nyd pølse-pasta-retten sammen med en frisk grøn salat.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 14. august 2024 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Pølseret

70 g pasta, tørret
1 løg
2 gulerødder
1 æble
2 wienerpølser
1 spsk. olie
400 g hakkede tomater
½ dl fløde, 38 %
1 bouillon, terning
1 tsk. tørret timian
salt og peber

Tilbehør

1 lille hjertesalat
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken. Dræn dem i en si.
2
Hak løg fint. Skræl gulerod og skær i tynde skiver. Skær æble i små tern.
3
Skær pølse i tynde skiver.
4
Kom olie på en pande og svits pølser, løg, gulerod og æble i et par minutter til det begynder at tage farve. Kom hakkede tomater, fløde, bouillonterning og timian i. Lad retten simre i 5-6 minutter. Vend de kogte pastaer i og smag til med salt og peber.
5
Pluk og skyl bladene fra hjertesalat.
6
Servér pølseretten med salat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; hakkede tomater; hjertesalat; løg
Håndfuld 3:Wienerpølse
Håndfuld 4:Pasta, tørret; æble
Fedt:Fløde, 38 %; olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; salt og peber; tørret timian

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:6001200
Fedt:32 g64 g
Kulhydrat:55 g110 g
Kostfibre:10 g20 g
Protein:19 g38 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt