Quinoadeller med avokadodip og stegt spidskål
Kødfrie dage er godt for både dit husholdningsbudget og klimaet. Men hvordan laver du spændende vegetariske retter, som hele familien gider spise? Vi vil råde dig til at begynde lige her med disse lækre quinoadeller, der er lavet helt uden kød, men til gengæld med sunde grøntsager, havregryn og æg – og selvfølgelig quinoa. De er lette at lave og smager så godt, at du glemmer alt om traditionel frikadellefars. Nyd quinoadellerne med avokadodip og stegt spidskål.
Det skal du bruge
Quinoadeller
Avokadodip og stegt spidskål
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; spidskål; squash, rå |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Havregryn; hvedemel; quinoa, rå |
Fedt: | Avokado; olie |
Smagsgivere: | Chilipulver; citron; hvidløg; krydderurter efter eget ønske; salt og peber; spidskommen |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 650 | 650 |
Fedt: | 32 g | 32 g |
Kulhydrat: | 60 g | 60 g |
Kostfibre: | 13 g | 13 g |
Protein: | 23 g | 23 g |