Riskager med tomatsalat og græskarkerner

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 60 min.
Antal:
Udgivet d. 4. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Riskager

1 dl fuldkornsris, rå
½ squash, rå
4 æg
3 spsk. hvedemel
½ tsk. stødt muskatnød
salt og peber
10 g olie

Tomatsalat

½ citron
1 spsk. flydende honning
1 rødløg
2 tomater
150 g spidskål
30 g græskarkerner
salt
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisningen på pakken, og afkøl dem let.
2
Riv eller skær squash i tynde strimler, og bland dem med ris, æg og mel. Krydr med muskatnød, salt og peber. Form 10 - 12 flade riskager, og steg dem i olien i cirka 5 minutter på hver side.
3
Riv skallen fra citronen og pres saften fra. Bland citronskal og citronsaft med honning.
4
Skær løg i strimler, tomat i tern, og snit spidskål fint.
5
Rist græskarkernerne på en varm pande. Krydr med salt.
6
Vend løg, tomat, spidskål og honningdressing. Drys græskarkernerne på toppen.
7
Sevér riskagerne med salat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; spidskål; squash, rå; tomat
Håndfuld 3:Æg
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå; hvedemel
Fedt:Græskarkerner; olie
Smagsgivere:Citron; flydende honning; salt; salt og peber; stødt muskatnød
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt