Sloppy Joe burger med spidskålssalat

Den amerikanske fastfood-klassiker Sloppy Joe byder på velsmag en masse, takket være de mange krydderier. Denne saftige og smagfulde favorit fra Guds eget land er utrolig nem at lave derhjemme. Kombinationen af krydret oksekød og en blød, ristet burgerbolle gør Sloppy Joe perfekt til en afslappet middag eller en hyggelig sammenkomst med venner og familie. Denne version af Sloppy Joe får selskab af en sprød og cremet spidskålssalat.

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 20. november 2024 af SenseMyDiet

Det skal du bruge

Spidskålssalat

100 g spidskål
1 forårsløg
1 dl krydderurter efter eget ønske
1 dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
¼ citron
1 nip sukker
salt og peber

Burger

1 lille løg
1 fed hvidløg
½ peberfrugt
1 tsk. olie
150 g hakket oksekød, 3-7 %
1 spsk. ketchup
1 tsk. sriracha chili sauce
½ tsk. dijonsennep
¼ tsk. worcestershire sauce
½ tsk. paprika
salt og peber
1 burgerbolle
Madlavningstilstand (Undgå din skærm går ud)
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem

Sådan gør du

1
Snit spidskål og forårsløg, og hak krydderurter.
2
Bland spidskål, forårsløg og krydderurter med græsk yoghurt, og smag til med citronsaft, sukker, salt og peber.
3
Pil og hak løg og hvidløg. Skær peberfrugt i små tern. Steg alle tre dele i olie på en pande, til løgene er klare. Tilsæt hakket oksekød, og brun det. Tilsæt ketchup, chilisauce, sennep, worcestershire sauce og paprika, og steg videre i et par minutter. Smag til med salt og peber.
4
Rist burgerbolle, og del i halve.
5
Fordel fyldet på underbollen, og top med overbollen. Servér med spidskålssalat.

Tips og gode råd

Tip #1
Tilpas mængden af krydderier og chilisauce efter smag og behag.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; løg; peberfrugt; spidskål
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Burgerbolle
Fedt:Olie
Smagsgivere:Citron; dijonsennep; hvidløg; ketchup; krydderurter efter eget ønske; paprika; salt og peber; sriracha chili sauce; sukker; worcestershire sauce
Mælkeprodukter:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt

Næringsindhold

1 Portion Total
Kcal:650650
Fedt:19 g19 g
Kulhydrat:59 g59 g
Kostfibre:10 g10 g
Protein:53 g53 g

Energifordeling i %

Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt