Squashdeller med dildkartofler, snackgrønt og flødeostdip
De her saftige og lækre squashdeller er et dejligt og grønt alternativ til både fiskefrikadeller og den klassiske middagsfrikadelle efter mormors forbillede. Squashdellerne er nemme at lave, og de smager skønt med mange forskellige slags tilbehør. Her bliver squashdellerne ledsaget af kartofler vendt med smør og frisk dild samt snackgrønt med en hurtig dip på flødeost smagt til med hvidløg, purløg og limesaft.
Squashdeller
Kartofler
Dip
Snackgrønt
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; gulerod; løg; peberfrugt; squash, rå |
Håndfuld 3: | Flødeost naturel, maks. 17 %; æg |
Håndfuld 4: | Havregryn; hvedemel; kartoffel |
Fedt: | Olie; parmesan, revet, 31+/18 % eller derover; smør |
Smagsgivere: | Dildkvist; hvidløg; lime; peber; purløg; salt; salt og peber |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Frit: | Bagepulver |
1 Portion | Total | |
Kulhydrat: | - g. | - g. |
Kcal: | - | - |
Protein: | - g. | - g. |
Fedt: | - g. | - g. |
Kostfibre: | - g. | - g. |