Svensk pølseret

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 15. juli 2018 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 løg
20 g smør
1 gulerod
½ blomkål, rå
3 wienerpølser
1 tsk. paprika
70 g tomatpuré
1 dl minimælk
2/3 dl fløde, 38 %
200 g kartofler
salt og peber

Pynt

purløg
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl eventuelt kartoflerne, skær dem i tern og kog dem i cirka 10 minutter, til de er møre. Hæld vandet fra og afkøl.
2
Skær løget i tern og svits dem i smørret.
3
Tilsæt gulerod i skiver og blomkål i buketter og lad det svitse i fem minutter mere.
4
Skær pølserne i skiver og tilsæt dem sammen med paprika, tomatpuré og minimælk.
5
Lad retten koge i fem minutter før fløden og de kogte kartofler vendes i.
6
Giv retten et opkog og smag til med salt og peber.
7
Pynt med purløg i forbindelse med servering.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; gulerod; løg
Håndfuld 3:Wienerpølse
Håndfuld 4:Kartoffel
Fedt:Fløde, 38 %; smør
Smagsgivere:Paprika; purløg; salt og peber; tomatpuré
Mælkeprodukter:Minimælk
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt