Toast med svampeblanding og spinat

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 2. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 løg
130 g champignon, rå
1 gulerod
1 håndfuld spinatblade, rå
1 fed hvidløg
1 spsk. soltørrede tomater
15 g smør
1 tsk. paprika
1 tsk. spidskommen
1 spsk. tomatpuré
salt og peber
2 skiver toastbrød, gerne fuldkorn
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær løg i tynde ringe, champignon i skiver, gulerod i små tern og hak spinatbladene groft.
2
Pres hvidløg og hak soltørrede tomater i mindre stykker.
3
Opvarm en pande og svits hvidløg og løg i smør i et par minutter.
4
Tilsæt champignon, gulerod og soltørrede tomater, krydr med paprika og spidskommen, og steg svampeblandingen i et par minutter.
5
Tilsæt tomatpuré, eventuelt lidt vand og smag til med salt og peber.
6
Lad grøntsagsblandingen koge ind til en passende konsistens. Svits kortvarigt spinaten, krydr med salt og peber.
7
Rist brødet og anret det med svampeblanding og spinat.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, rå; gulerod; løg; soltørret tomat; spinatblade, rå
Håndfuld 4:Toastbrød, gerne fuldkorn
Fedt:Smør
Smagsgivere:Hvidløg; paprika; salt og peber; spidskommen; tomatpuré
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt