Tortilla-calzone med sød kartoffelfritter

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 20. november 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sød kartoffelfritter

130 g sød kartoffel
salt
1 tsk. olie

Tortilla-calzone

1 tomat
½ lille løg
1 stor fuldkornstortillawrap
50 g pizzasauce
30 g revet mozzarella, 17 % eller derunder
20 g revet cheddar, 18 % eller derover
1 håndfuld spinatblade, rå
2 skiver kogt skinke, pålæg
1 spsk. tørret oregano
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Skær sød kartoffel i både og krydr med salt. Steg dem i olie på en pande ved god varme til de er gyldne og sprøde.
3
Skær tomat og løg i skiver.
4
Læg tortilla på bagepapir på en bageplade og smør pizzasauce på tortillaen. Obs: Kom herefter kun fyld på den ene halvdel af tortillaen.
5
Start med at fordele halvdelen af ostene på den ene halvdel af tortillaen. Kom så tomat, løg, spinat og skinke ovenpå. Krydr med oregano og drys resten af ostene på øverst.
6
Fold tortillaen på midten, så du får en halvmåle. Tryk den let sammen.
7
Bag tortilla-calzonen i syv til ti minutter – eller indtil den får farve og osten er smeltet.
8
Servér tortilla-calzonen varm med sød kartoffelfritter til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Løg; pizzasauce; spinatblade, rå; sød kartoffel; tomat
Håndfuld 3:Kogt skinke, pålæg; revet mozzarella, 17 % eller derunder
Håndfuld 4:Fuldkornstortillawrap
Fedt:Olie; revet cheddar, 18 % eller derover
Smagsgivere:Salt; tørret oregano
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt