Vegetarisk kartoffellasagne med løg og porre
Lasagne er meget andet end hakket oksekød og tung ostesauce. Prøv denne vegetariske lasagne med kartofler, løg og porre mellem lag af pastaplader og en lækker æggeblanding med parmesan, æg, fløde og muskatnød. Du får en cremet smag lidt i retning af flødekartofler med et frisk og lækkert grønt strejf. Hvis retten ikke skal serveres vegetarisk, så kan du tilsætte bacontern, som steges på en pande og tilsættes porre-/kartoffelblandingen inden bagning i ovnen.
Det skal du bruge
Kartoffelblanding
Æggeblanding
Andet
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Løg; porre |
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Kartoffel; lasagneplade, fuldkorn |
Fedt: | Olie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover |
Smagsgivere: | Hvidløg; revet muskatnød; salt; salt og peber |
Mælkedressing: | Madlavningsfløde, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 605 | 1210 |
Fedt: | 22 g | 44 g |
Kulhydrat: | 71 g | 142 g |
Kostfibre: | 9 g | 18 g |
Protein: | 26 g | 52 g |