Originale hvide varme hveder
Traditionen med varme hvedeknopper går helt tilbage til 1800-tallet, hvor knopperne blev bagt og købt dagen før Store bededag som en delikatesse. I dag spiser vi dem ikke, som tidligere, på selve bededagen, men i stedet aftenen inden. Her får du opskriften på de lækreste hjemmebagte hvedeknopper, som du kan forkæle familien med. Rist dem, kom smør på og sæt tænderne i en mundfuld fuldendt nydelse.
Det skal du bruge
Pensling
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 3: | Æg |
Håndfuld 4: | Hvedemel |
Fedt: | Smør |
Smagsgivere: | Kardemomme; salt; sukker |
Mælkeprodukter: | Mælk, maks. 3,5% |
Frit: | Gær; vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 190 | 6080 |
Fedt: | 6 g | 192 g |
Kulhydrat: | 29 g | 928 g |
Kostfibre: | 3 g | 96 g |
Protein: | 5 g | 160 g |