Hindbærroulade med kakaosmag

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 9. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rouladedej

2 æg
60 g sukker
25 g hvedemel
20 g bagekakao
¼ tsk. bagepulver
20 g havregryn

Fyld

100 g hindbær
1 dl fløde, 38 %
100 g ricotta, maks. 30+/17 %
1 tsk. vaniljesukker
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Pisk æg og sukker lyst og skummende. Sigt mel, kakao og bagepulver i, og vend rundt med havregryn til en jævn dej. Smør dejen ud på bagepapir i en firkant, cirka 25 x 25 cm, og bag den i 7-12 minutter afhængig af din ovn. Rouladen skal blot lige være gennembagt - men stadigvæk blød.
3
Vend den ud på et nyt stykke bagepapir, og læg det brugte løst over, imens bunden afkøler.
4
Skær hindbær i halve. Pisk fløden helt let, og vend ricotta og hindbær i. Smag til med vaniljesukker.
5
Smør fyldet ud over den let afkølede bund, og rul tæt sammen ved hjælp af bagepapiret. Rul rouladen før bunden bliver helt kold - så den ikke knækker.
6
Servér rouladen med en kop kaffe eller te.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hindbær
Håndfuld 3:Ricotta, maks. 30+/17 %; æg
Håndfuld 4:Havregryn; hvedemel
Fedt:Bagekakao; fløde, 38 %
Smagsgivere:Sukker; vaniljesukker
Frit:Bagepulver
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt