START I DAG!

Kom godt gennem sommeren med forløbet "Tab dig med 3-modellen på 50 dage"

Læs mere

Bagte nektariner med ricotta og honning

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 16. april 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 ferskner
20 g pistacienødder
100 g ricotta, maks. 30+/17 %
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. flydende honning
1 tsk. frisk mynte
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
2
Skær nektarinerne i halve, fjern stenen og læg de halve nektariner i et fad med skæresiden opad.
3
Bag dem i 15-25 minutter, til de er møre og let karamelliserede.
4
Hak pistacienødderne groft.
5
Rør ricotta med vaniljesukker og anret i nektarinerne.
6
Dryp med honning og drys med mynte og pistacienødder.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Fersken
Håndfuld 3:Ricotta, maks. 30+/17 %
Fedt:Pistacienød
Smagsgivere:Flydende honning; frisk mynte; vaniljesukker
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt