Brunchtallerken med bacon, pølser, scrambled eggs og frugt

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 15. februar 2020 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Bacon og pølser

2 skiver bacon
30 g cocktailpølser

Scrambled eggs

2 æg
salt og peber

Skyr

1 dl skyr naturel
1 spsk. ahornsirup

Andet

1 skive rugbrød
130 g melon, net
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg bacon sprødt på en tør pande, lad det afdryppe på køkkenrulle.
2
Steg cocktailpølserne brune og gennemvarme i baconfedtet på samme pande. Sæt dem til side.
3
Slå æggene ud i en skål, krydr med salt og peber, og steg derefter æggemassen på den samme pande igen. Rør lidt i æggemassen, imens den sætter sig, til scrambled eggs.
4
Anret skyr i en skål, dryp lidt ahornsirup på.
5
Servér bacon, cocktailpølser, scrambled eggs, rugbrød, skyr og melonskiver.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Melon, net
Håndfuld 3:Bacon; cocktailpølse; skyr naturel; æg
Håndfuld 4:Rugbrød
Smagsgivere:Ahornsirup; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt