
Grillet cæsarsalat med kylling
Her er en af de bedste salater i hele verden – i hvert fald hvis vi selv skal sige det. Det er den karakteristiske dressing, der gør hele forskellen i en klassisk cæsarsalat. Den skal røres fra bunden, og det er faktisk langt nemmere, end man lige skulle tro, som du kan se i opskriften her. Vi giver den elskede og velkendte cæsarsalat et lille twist ved at grille både kylling, salat og brødcroutoner. Det giver ekstra smag og lækkerhed til den klassiske smag.
Det skal du bruge
Salat
Dressing
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Romainesalat |
Håndfuld 3: | Ansjos, marineret, konserves; kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Franskbrød |
Fedt: | Olivenolie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover; rå æggeblomme |
Smagsgivere: | Citron; hvidløg; salt og peber; æblecidereddike |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 565 | 1130 |
Fedt: | 28 g | 56 g |
Kulhydrat: | 33 g | 66 g |
Kostfibre: | 5 g | 10 g |
Protein: | 44 g | 88 g |