Kartoffelmad med salatostpesto, radiser og mayonnaise

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 3. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salatostpesto

15 g mandler
½ dl basilikum
70 g salatost, maks. 30+/17 %
1 tsk. olie
salt og peber

Kartoffelmad

100 g kogte kartofler
4 radiser
2 spsk. purløg
1 skive rugbrød
10 g mayonnaise
salt og peber

Andet

1 tomat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak mandler og basilikum fint. Mos mandler og basilikum med salatost, olie, salt og peber.
2
Skær kartofler og radiser i skiver. Hak purløg fint. Skær tomat i både.
3
Smør rugbrød med salatostpestoen og læg kartoffelskiver på. Pynt med radiser, mayonnaise og purløg. Krydr med salt og peber.
4
Servér kartoffelmad med tomatbåde til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Radise; tomat
Håndfuld 3:Salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Kogt kartoffel; rugbrød
Fedt:Mandler; mayonnaise; olie
Smagsgivere:Basilikum; purløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt