Rejesalat med ærter, æble, brødcroutoner og pestodressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 9. februar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 skive rugbrød
1 tsk. olie
salt
2 spsk. fraiche, maks. 9 %
15 g oliebaseret pesto
75 g spidskål
50 g grønne ærter, dybfrost
1 æble
150 g rejer
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær rugbrød i tern, og rist dem sprøde i olie, til brødcroutoner. Krydr med salt.
2
Rør fraiche og pesto sammen til en dressing.
3
Snit spidskål fint, optø ærter og skær æble i tynde både. Vend spidskål, ærter og æble sammen til en salat.
4
Top med rejer, pestodressing og brødcroutoner.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost; spidskål; æble
Håndfuld 3:Rejer
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Olie; oliebaseret pesto
Smagsgivere:Salt
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt