Rejesalat på rugbrød med citron til

Er der noget bedre end en god frokost? Det kan jo nærmest redde hele dagen at have sådan en lækker ret at glæde sig til midt på dagen. Her får du opskriften på en skøn og mættende rejesalat, som du hurtigt kan røre sammen med fraiche og mayonnaise og nyde oven på rugbrød og sprøde salatblade. Dryp lidt citron på toppen, så har du et fuldendt frokostmåltid, som du kan spise alene eller servere for dine frokostgæster.

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 8. januar 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Rejesalat

100 g rejer
30 g fraiche, maks. 9 %
10 g mayonnaise
salt og peber

Andet

2 salatblade
1 skive rugbrød
¼ citron
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Dræn rejer og dup dem tørre.
2
Vend rejer i fraiche, mayonnaise, salt og peber.
3
Læg salatbladene på rugbrød og kom så rejesalaten på.
4
Servér rejemaden med citron til. Krydr med salt og peber.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Salatblad
Håndfuld 3:Rejer
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Mayonnaise
Smagsgivere:Citron; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt