Skindstegt kuller med asparges, grønne bønner og bulgur
Fiskefad med mørksej, porre, gulerod og hvidvin med kartofler
Stegte nudler med rejer, slikærter og peberfrugt
Rodfrugtrøsti med varmrøget laks, avokado og krydderurtedip
Rugbrød med tunsalat og urter
Grillet pestolaks med rødløg på spyd og salat
Grillet laks med frisk kartoffelsalat
Rugbrød med nem tunsalat
Rugbrød med rejer og dilddressing dertil æble
Helstegt rødspætte med kartofler, urtedip og ærtesalat
Stegt kulmule med spinat, ærter, forårsløg og semi-soltørrede tomater
Pasta med tun, semi-soltørrede tomater og spinat
Laksesandwich med flødeost og dild
Rugbrød med makrel og æg dertil æble og gulerod
Mørksej med kartoffel, peberfrugt, oliven, tomat, artiskokhjerter og purløgscreme
Fiskefrikadeller med couscoussalat med broccoli
Tunsalat med majs og kapers på knækbrød
Makrelmad med mayonnaise
Torskerogn med asier og remoulade
Pasta med laks, asparges, spinat, ærter og pesto
Salat med røget laks, kartoffel, avokado og purløgsdressing
Rugbrød med makrel og mayonnaise dertil peberfrugt og æble
Torsk med middelhavssauce og spinat, asparges og cherrytomater
Mørksej i rød karry med grønt og ris
Tunsalat med ærter og æble på rugbrød
Stegt torsk med risotto med ærter og asparges
Fiskefrikadeller på rugbrød med ærtesalat med æble, agurk og radise
Stjerneskud på salat
Stjerneskudsalat med brødcroutoner og dressing
Pasta med rejer, hvidvin, babyspinat og cherrytomater
Salat med tun, spidskål. agurk, rødløg, ærter og croutoner
Rugbrød med æg og laks dertil spidskålssalat med ærter
Thai fiskefrikadeller med rød karrypasta og rissalat
Stegt laks med spinat, tomat og fløde
Stegt torsk med mangosalsa og ris
Pasta med laks og broccoli i en cremet hvidvinssauce
Rugbrød med flødeost og fiskefrikadeller samt tomat og avokado
Fiskefad med lyssej, tomat, oliven og peberfrugt med pasta
Bolle med laks og med pålægschokolade, dertil yoghurt med mandler
Fiskepakke med torsk, spinat, fløde og citron med kartofler
Fiskepakke med urtekartofler
Stegt torsk med rissalat
Stegt forel med rød karry, grønt og ris
Wrap med laks, flødeost, rødløg og dild
Tunamelt-sandwich
Salat nicoise med tun, æg og kartofler
Poke bowl med teriyakilaks og avokado
Fiskesuppe med kokosmælk og rejer
Reje-pasta-ret med tomat og spinat vendt i krydderurter
Tomatmad med tunsalat og avokado
Kokos-reje-suppe med peberfrugt
Stegt torsk med citron-smørsauce og peberfrugt
Rejesalat på brød toppet med dild
Ovnbagt sesamlaks med tomat-pasta-salat
Toastet bagel med smøreost og laks
Torsk med asparges og hollandaisesauce
Pasta med laks, cherrytomater og kapers
Pasta med tun, cherrytomater, oliven, persille, chili og kapers
Stegt laks med bagt rodfrugtsalat
Stegt rødspætte med krydderurtedressing og frisk salat til
Wok med tigerrejer og sesamfrø
Røget laks serveret med agurkesalat
Rejecocktail med asparges og et drys sesamfrø
Tortilla med tunsalat og purløg
Kammuslinger og edamamebønner i flødesauce med sprød hjertesalat til
Pikant torskepakke med grøntsager vendt i sennepssauce
Tortillawrap med tun, majs og peberfrugt
Stegt lyssej med urtekartofler og cremet spidskålssalat med æble
Stegt torsk med jordskokkepuré, champignon og porre
Grøntsagswok med rejer, østerssauce og ris
Fiskefrikadeller med bulgursalat
Stegt laks og grøntsager med knasende melonsalat
Rejesalat med peberfrugt på ristet brød
Tunsandwich med agurk
Cremet tunsalat med majs på brød
Rugbrød med æg og rejer med agurkestave, cashewnødder og pære til
Stegt torskerogn med avokado og æblesalat dertil snackgrønt
Pasta med laks og porre toppet med ost
Sandwich med tunsalat og agurk til
Blinis med salat, rødløg og rejer
Spidskålssalat med varmrøget laks
Fiskefilet på lynmarineret spidskål toppet med rejer, mayonnaise og spejlæg
Fiskepakke med pesto, kartofler, peberfrugt og champignon
Rugbrød med tun, æg, avokado og mayonnaise dertil grøntsagssnacks
Bagt lyssej med parmaskinke og stuvet spinat
Krydret hokkaidosuppe med stegt torsk og brød
Bagt laks i asiatisk marinade med stegte ris
Reje-tomatmad med sesamfrø og sukkerærter
Fiskefrikadeller på rugbrød toppet med mayonnaise
Maskeret blomkål med rejer, æg og ærter
Stegt torsk serveret på en stuvning af kartofler og porre
Rugbrød med crunchy tunsalat og æblesnacks
Asiatiske kødboller med sprød urtesalat
Rugbrød med rejer og æg dertil pære, hasselnødder og agurk
Salat med varmrøget laks, kartoffel, grønne bønner og æg
Salat med tun, æg, rugbrødscroutoner og purløgsdressing
Torsk med pesto og parmaskinke med kartofler, peberfrugt og cherrytomater
Ovnbagt laks med honning og sennep dertil stegte bønner og urtedressing
Stegt laks med bagte rodfrugter og dildsauce
Spaghetti med middelhavsgrøntsager serveret med sprød fisk
Kulmule med græskartopping og mangosalat
Wok med spidskål og rejer toppet med ristede sesamfrø
Stegt laks med ærtemos og sugar snaps
Majsfritters med flødeost og røget laks
Grønne bønner med stegt laks og savojkål
Lakserillette med smilende æg og asparges vendt i vinaigrette
Tortillarulle med tunsalat og spidskål
Suppe med blåmuslinger, porre, fennikel og kartoffel
Spicy tundeller med cremet blomkålssalat og krydderurtekartofler
Fiskefrikadeller med kartoffel-blomkålssalat
Stegt torskerogn på rugbrød med kapers
Torsk med stegt kartoffel-aspargessalat og citronfraiche
Laksespyd med miso, soja og honning og rissalat
Grillede grøntsager med rejer, urtedressing og flute
Pasta med rejer, savoykål, ærter og citron
Bagt torsk med grøn topping og salat med nye kartofler, radiser og cherrytomater
Fyldt squash med tun, bulgur, peberfrugt, tomat, persille og oliven
Røget makrelfilet med rugbrød, radiser, tomat og purløg
Ovnbagt laks med svampe, asparges, løg og ingefær i østerssauce med ris
Bagt torsk i lufttørret skinke med quinoasalat med dild, tomat og asparges
Fiskefrikadeller med spidskålssalat med gulerod og granatæble
Grov tunsalat med spidskål og ristet fuldkornsbolle
Pasta med tigerrejer, asparges og tomat i flødesauce
Bowl med rejer, kål, edamamebønner, ris og sesam-sojadressing
Torsk i hvidvinssauce med citron og basilikum samt grønne bønner og kartofler
Spansk kartoffelsalat med tun, feta og oliven
Æggewrap med dildmayo, røget laks og rucola
Sojabagt laks med spicy agurke-quinoa salat
Ovnbagt laks med knuste kartofler og spinatsalat
Rugbrødsmadder, til børn og unge
Wrap med varmrøget laks, til børn og unge
Fiskepakke med gulerødder, bønner og mandler
Fiskefad med kartofler, porre og spinat
Ørredrillette med rugbrødschips
Stegt mørksej med kartofler, majscreme og sprødt grønt
Blomkålssalat med bulgur og spicy tuncreme
Højtbelagt rugbrød med laks og æg
Stegt torsk med blomkålssalat, karryblomkål og kartofler
Spidskålssalat med avokado og varmrøget laks
Laks med bagte grøntsager, kartofler og ostecreme
Bagt laks med smørstegte grøntsager og kogte kartofler med dressing
Rugbrød med tunsalat og lynmarineret hvidkål
Makrelmad med mayonnaise og ostemad med peberfrugt
Ristet bolle med flødestuvet spinat, laks, æg og hvidløgsstegte svampe
Spidskålssalat med tun, æble og mormordressing
Rejesalat på rugbrød med citron til
Stenbidderpaté på babysalat med ørredrogn på toppen
Luksus stjerneskud
Torsk i fad med kartofler, fløde og spinat
Laksefrikadeller med kartoffelbåde og grøn salat
Rugbrød med edamame-tunsalat dertil chokolade og mandler
Karry-kokossuppe med rejer og koriander
Stegt torsk med perlebygsalat og hvidløgsdressing
Sandwich med fiskefrikadeller og karrydressing
Fiskedeller med quinoa og salat med stegt squash
Fiskefilet med kartofler, bønner og remouladesovs
Pasta og squash med rejer i flødesauce
Blomkål med rejer, ærter og urtedressing dertil brød
Fiskefilet med hokkaidofritter, dressing og remoulade
Grillet laks med brombærsalat og flute
Højtbelagt rugbrød med spinat, laks, æg og hollandaisesauce
Laksemad med salat og bær til
Kartoffel-baconsalat med radiser, ærter og røget makrel
Tunbøf med penne vendt i fløde-tomatsauce med spidskål
Laks med flødestuvet spinat med citron
Fiskesuppe med squash og fløde
Stegt fiskefilet med rejer og asparges
Lun pastasalat med rejer og sprøde broccoli i flødesauce
Rugbrød med makrel dertil salat med avokado
Pestotun i pitabrød med salat og dressing til
Fiskefrikadeller med kartofler og persillesovs
Chilirejer med spidskål, nudler og soja-chilidressing
Grillet laks med tomatsalat og dildkartofler
Tuntærte med kartofler dertil rucola og peberfrugt
Kippers på rugbrød med tomatsalat til
Tuna melt quesadilla
Burger med fisk og coleslaw
Mangosalat med rejer og pestobrød
Stegt fisk med kartoffel, ærter og persilledressing
Spaghetti og tomatsovs med stegt fisk
Rugbrød med rejesalat dertil sprød salat med urtedressing
Fisketaco med limeslaw og koriandermayo
Skaldyrssalat med ristet brød
Spinatvafler med salat og røget laks
Lakseroulade med spinat og krydderurtecreme, dertil melonsalat
Sprød salat med hytteost, pulled laks og pikante brødcroutoner
Pandestegte rødspættefileter med fennikelsalat og smørærter
Græsk citronlaks med grillet grønt og fraiche
Rejecocktail med hjertesalat og flute
Sol over Gudhjem med peberfrugtsalat
Torsk og spinat i kokoskarry
Sesamlaks med kartofler, svitset grønt og grøn urtedressing
Squashbåde med rejefyld og sprød ostetopping
Højtbelagt rugbrød med laks, æg og pesto
Makrelmad med asparges og ærter
Citronlaks med tomater og broccolimos
Varmrøget laks med stegt pastasalat og dilddressing
Paella med torsk og bacon
Rugbrød med fiskefrikadeller, remoulade og snackgrønt
Paneret torsk med kartofler og salat
Wraprulle med avokado, laks og aspsarges dertil pære
Bowl med æg, rejer, edamamebønner og rugbrødscroutoner
Fiskefrikadeller med fennikel-granatæblesalat
Spinatpandekage med grøntsagsfyld, laks og dressing
Pastasalat med tun, asparges, avokado og purløgsdressing
Bagt sej med spicy sovs og pasta
Rejecocktail og steak med bagte rodfrugter
Tortilla-sushi med laks og avokado
Rugbrød med laks og smilende æg
Fuldkornsbolle med rejesalat, asparges og avokado
Fiskeburger med lynsyltede gulerødder
Stegt torsk med ærter, og gulerodssalat med æble og græskarkerner
Fiskefilet med kartofler, sprød salat og grøntsagsremoulade
Krebsehalesalat med tortillachips og purløgsdressing
Stegt torsk og couscoussalat med tomat, artiskok og avokado
Rugbrød med stegt torsk og avokadoskiver
Bowl med grønkål, æg, rejer og karry-ingefærdressing
Tigerrejer med squash og spaghetti
Stegt torsk med kartofler og spidskålstzatziki
Rugbrød med æg, tomat og makrel dertil agurk og peberfrugt
Laks og hytteost med avokado og grønt
Gratineret spidskålsfad med sej og grøntsager
Fiskefileter med remoulade på rugbrød med coleslaw til
Snitter med æg, fisk og gnavegrønt
Torsk i cremet sauce med suppehorn
Spidskålsalat med tun og linser dertil rugbrød
Hjemmelavet rejesalat deluxe på franskbrød
Rugbrødsmad med pesto og ørredfilet dertil salat
Paneret fisk med peberfrugtkompot og stegt spidskål
Fiskepakke med ris, spidskålssalat og dressing
Tunsalat med hindbær og ristet rugbrød
Kold avokadosuppe med rejer og brød til
Bolle med røget laks, og æblesalat med agurk, avokado og hindbær
Rugbrød med fiskefrikadelle og avokado, dertil tomater og radiser
Fisk i kokoskarry med broccoli-ferskensalat
Tunbowl med æg, tomat og peberfrugt med dilddressing