Salat med hokkaido, kylling, bacon og avokado

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 5. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 æg
2 skiver bacon
50 g hokkaido
½ avokado
1 tsk. citronsaft
2 spsk. rødløg
1 tomat
30 g feta, 31+/ 18 % eller derover
100 g kyllingetern
50 g salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog æg i 8 minutter, og afkøl i koldt vand.
2
Steg bacon på en tør pande. Skær hokkaido i tern, kom dem ved, når der er dannet fedt på panden, og steg dem næsten møre.
3
Vend avokadotern med citronsaft. Hak rødløg fint. Skær tomat og æg i både. Bræk eventuelt fetaost i mindre stykker.
4
Anret salat med hokkaidotern, avokadotern, rødløg, tomat, æg, kyllingetern og fetaost. Knæk bacon i mindre stykker, og drys dem på toppen.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hokkaido; rødløg; salat; tomat
Håndfuld 3:Bacon; kyllingetern; æg
Fedt:Avokado; feta, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Citronsaft
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt