Sandwichbolle med leverpostej, bacon og agurk

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 8. oktober 2023 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

2 skiver bacon
1 fuldkornsbolle
½ agurk
½ rødløg
70 g leverpostej
1 tsk. smør
1 håndfuld blandet salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg bacon sprødt på en tør pande og læg det på fedtsugende papir.
2
Del fuldkornsbolle i halve. Skær agurk i skiver og/eller stave og rødløg i tynde skiver.
3
Smør underbollen med leverpostej og overbollen med smør.
4
Læg så agurk og salat på underbollen, derefter rødløg og bacon. Luk med overbollen.
5
Servér sandwichen med agurk til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; blandet salat; rødløg
Håndfuld 3:Bacon; leverpostej
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Smør
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt