Skaldyrssalat med røget laks, asparges og dilddressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 17. februar 2020 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Skaldyrssalat

50 g rejer
50 g krebsehaler, i vand
50 g røget laks
½ lille rødløg
¼ peberfrugt
4 asparges, grønne

Dilddressing

½ dl dild
25 g cremefraiche, 18 % eller derover
10 g mayonnaise
salt og peber

Tilbehør

1 skive rugbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Si lagen fra rejer og krebsehaler og skær laksen i mundrette stykker.
2
Skær rødløg og peberfrugt i små tern.
3
Knæk den seje ende af aspargesene og overhæld dem med kogende vand og lad dem trække i 3 minutter. Hæld det varme vand fra og skær dem i passende stykker.
4
Hak dilden fint og rør den sammen med cremefraiche og mayonnaise. Smag til med salt og peber.
5
Vend rejer, krebsehaler, laks, rødløg, peberfrugt og asparges sammen med dressingen.
6
Servér skaldyrssalat med rugbrød.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; peberfrugt; rødløg
Håndfuld 3:Krebsehale, i vand; rejer; røget laks
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Cremefraiche, 18 % eller derover; mayonnaise
Smagsgivere:Dild; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt