Lakserillette med rugbrødsstænger
Det ser ud, som om du har stået i køkkenet i timevis, når du serverer denne lækre omgang lakserillette med rugbrødsstænger. Men faktisk tager den kun et kvarters tid at lave. Den varmrøgede laks er plukket i mundrette stykker, inden den blandes med den cremede dressing. I stedet for en skål serverer du rilletten i en halv peberfrugt. På den måde får du både lavet en virkelig pæn ret og tilført sundt og mættende grønt til lakserilletten. Det er smart og nem frokost.
Det skal du bruge
Tilbehør
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Peberfrugt, rød |
Håndfuld 3: | Varmrøget laks |
Håndfuld 4: | Rugbrød |
Fedt: | Mayonnaise |
Smagsgivere: | Citronsaft; dild; hvidløg; purløg; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 550 | 550 |
Fedt: | 31 g | 31 g |
Kulhydrat: | 31 g | 31 g |
Kostfibre: | 6 g | 6 g |
Protein: | 34 g | 34 g |