Vægttab i 2026? Deltag i vores JanuarCamp

Vi starter den 7. januar med et live opstartswebinar med Suzy Wengel.

Læs mere

Vægttab i 2026? Deltag i vores JanuarCamp

Vi starter den 7. januar med et live opstartswebinar med Suzy Wengel. Køb nu og få 40% rabat!

Bliv medlem

Mozzarellasalat og rugbrød med pålæg

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 3. december 2025 af SenseMyDiet
Nyhed!
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Mozzarellasalat

¼ agurk
¼ peberfrugt
40 g salat
60 g frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover
1 spsk. oliebaseret pesto

Rugbrød med pålæg

1 skive rugbrød
1 tsk. mayonnaise
2 skiver hamburgerryg

Tilbehør

1 banan
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skær agurk i tern og peberfrugt i tynde strimler.
2
Skyl salaten og lad den afdryppe.
3
Skær mozzarella i tynde skiver.
4
Anret agurk, peberfrugt, salat og mozzarella med pesto.
5
Smør rugbrød med mayonnaise og læg pålæg på.
6
Servér salaten sammen med rugbrødsmaden og spis bananen til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; banan; peberfrugt; salat
Håndfuld 3:Hamburgerryg
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Frisk mozzarella, 31+/ 18 % eller derover; mayonnaise; oliebaseret pesto
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt