Stegt tunbøf med agurke-nudelsalat
Rugbrød med æg og gulerodssnacks
Havregrød med blåbær, chokolade og mandler
Sprød proteinrig salatwrap med kylling og avokado
Wok med oksekød, spidskål, gulerod, champignon og ris
Blomkålswok med oksekødsstrimler og koriander
Karry-kokossuppe med rejer og koriander
Stegte rosenkål vendt med bacon og pasta
Fiskefrikadeller på rugbrød toppet med mayonnaise
Porre-blomkålssuppe med bacon
Karrygryde med græskar og linser toppet med ris
Pasta med laks, asparges, spinat, ærter og pesto
Ovnkylling i tomat med peberfrugt og ris
Lun bønnesalat med marinerede kyllingestrimler
Krydrede frikadeller med bulgursalat og yoghurtdip
Røget makrelfilet med rugbrød, radiser, tomat og purløg
Lun jordskokkesalat med pesto, løg og kikærter
Skindstegt kuller med asparges, grønne bønner og bulgur
Kyllingesalat med ærter, hjertesalat, bær og oliedressing
Havregrød med kiwi, mandler og sesamfrø
Squash-kager med smilende æg og pesto
Havregrød med bær, nødder og chokolade
Pastaret med butterbeans og champignon toppet med parmesanost
Osteomelet med skinke og forårsløg
Lun pasta-spidskåls-salat med edamamebønner
Grillet laks med frisk kartoffelsalat
Kylling med grøntsager, rød karry og nudler
Grillet nakkekotelet med spidskålssalat med hytteost
Krydrede grøntsagsdeller med kikærtesalat
Stegte ris med kylling, karry, æg, forårsløg og spidskål
Grøn wokret med edamamebønner, peberfrugt og østerssauce med ris
Stegt kulmule med spinat, ærter, forårsløg og semi-soltørrede tomater
Italienske kødboller med ratatouille og pasta
Pasta med tun, semi-soltørrede tomater og spinat
Rugbrød med makrel og æg dertil æble og gulerod
Avokadomad med cherrytomater og blødkogt æg
Krydret risret med oksekød, gulerod, ærter og spinat
Grillet krydderhakkebøf med spidskålssalat med avokado, semisoltørrede tomater og pesto
Vietnamesisk kylling med ris og stegte grøntsager
Fiskefrikadeller med couscoussalat med broccoli
Gazpachosuppe med rejespyd og brød
Aromatisk kold havregrød med mandler
Tunsalat med majs og kapers på knækbrød
Havregrød med peanutbutter
Grov hummus med syltede agurker og knækbrød
Kold kakaohavregrød med mandeltopping
Æblemos med knas
Knækbrød med leverpostej og rødbeder
Ristede kikærter med couscous, artiskokker og tomater
Risret med soltørrede tomater og sorte bønner
Stuvede ærter og gulerødder med cocktailpølser og asparges
Panderet med svinekød, kartoffel, squash og ærter
Kyllingesteaks med champignonsauce og blomkålsris
Torsk med middelhavssauce og spinat, asparges og cherrytomater
Mørksej i rød karry med grønt og ris
Salat med linser, salatost. avokado, tomat og peberfrugt
Kyllingeschnitzel med grønne asparges, ærter og kartoflel
Fiskefrikadeller på rugbrød med ærtesalat med æble, agurk og radise
Pasta med rejer, hvidvin, babyspinat og cherrytomater
Thai fiskefrikadeller med rød karrypasta og rissalat
Nakkekotelet med pastasalat med spidskål og ærter
Stegt torsk med mangosalsa og ris
Lammeculotte med spidskålssalat med spinat, ærter og feta
Nudelsalat med kylling og grønt med soja-sesamdressing
Fyldt aubergine med tun, tomat og bulgur med salat
Japansk kartoffelsalat med æg og skinke
Kikærtegryde med tomat, peberfrugt og spinat dertil brød
Fiskefad med lyssej, tomat, oliven og peberfrugt med pasta
Bolle med avokado og æg
Karbonade med stuvede ærter og gulerødder
Fiskepakke med urtekartofler
Lammecurry med peberfrugt, tomat og ris
Nudelsuppe med kyllingekødboller og pak choi
Oksekød og grøntsager i østerssauce med nudler
Pasta med kylling, champignon og rucola
Stegt torsk med rissalat
Stegt forel med rød karry, grønt og ris
Salat nicoise med tun, æg og kartofler
Poke bowl med teriyakilaks og avokado
Fiskesuppe med kokosmælk og rejer
Fajita-kyllingesalat med tomatsalsa
Shakshuka med et drys persille
Kokos-reje-suppe med peberfrugt
Stegt torsk med citron-smørsauce og peberfrugt
Sprøde sugar snaps
Blomkålssalat med æble og olie-eddike-dressing
Tomat-skinke-omelet med ost og urter
Edamame-tomat-salat med sesam
Sprød kyllingesalat med cherrytomater og mandler
Rissalat med sorte bønner og avokado
Agurkestave som snacks
Gulerødder som snacks
Spicy linsesuppe med rød karrypasta, tomat og kokosmælk
Pasta med laks, cherrytomater og kapers
Quinoasalat med spidskål, feta, rødløg og semi-soltørrede tomater
Græsk salat med oliven og kylling
Risret med skinke, æg, karry, ærter, peberfrugt og gulerod
Pasta med tun, cherrytomater, oliven, persille, chili og kapers
Avokado med citron
Æg med mayonnaise og karse
Æblebåde med peanutbutter og et drys salt
Blandede nødder
Wok med tigerrejer og sesamfrø
Fyldt kyllingebryst med tomatsalat
Risotto med svampe toppet med parmesanost
Medister med brun sovs, kartofler og ærter
Kyllingelår med vindruer, ris og grønne bønner
Karrykål med røde bønner og ris toppet med kokosflager
Havregrød med bær og kokosflager
Grøntsagswok med rejer, østerssauce og ris
Rejesalat med peberfrugt på ristet brød
Tunsandwich med agurk
Brød med æg og gulerodssnacks
Omelet fyldt med baconstegte grøntsager
Fiskefilet på lynmarineret spidskål toppet med rejer, mayonnaise og spejlæg
Rugbrød med tun, æg, avokado og mayonnaise dertil grøntsagssnacks
Andebryst med lun rødkålssalat med rødløg, æble og dadler
Bagt laks i asiatisk marinade med stegte ris
Wokret med svinekød, squash, grønne bønner, thai basilikum og ris
Panerede selleribøffer toppet med hvidløgsmarineret kylling
Asiatiske kødboller med sprød urtesalat
Salat med varmrøget laks, kartoffel, grønne bønner og æg
Torsk med pesto og parmaskinke med kartofler, peberfrugt og cherrytomater
Stegte kikærter og grønt toppet med æble-pæretern og parmesanost
Kulmule med græskartopping og mangosalat
Kyllingebøffer med rosenkål i sennepsvinaigrette
Måltidssalat med kylling, grønne bønner og citrusdressing
Kyllingelår med bagte rodfrugter og appelsin
Stegt laks med ærtemos og sugar snaps
Rugbrød med kyllingekødboller og syltede rødløg
Kyllingekødboller med bagte grøntsager og syltede rødløg
Grønne bønner med stegt laks og savojkål
Kartoffelmadder med avokado og syltede rødløg
Cookies med hasselnødder og mørk chokolade
Madpakkesalat med ærter, salatost og røde bønner
Grillet steak med salat og rosmarinkartofler
Fransk kyllingegryde med bacon, hvidvin og champignon med rosmarinkartofler
Laksespyd med miso, soja og honning og rissalat
Grillet kalvelever med nye gulerødder, kartofler og hvidløgssmør
Pasta med rejer, savoykål, ærter og citron
Asiatisk nudelsalat med kylling, kål og gulerod
Risret med kylling, soltørrede tomater, spinat og champignon
Bagt torsk med grøn topping og salat med nye kartofler, radiser og cherrytomater
Wok med oksekød, spidskål, grønne bønner, ærter og nudler
Italiensk farsbrød med pasta og tomatsauce med grønt
Marineret nakkekotelet med nye kartofler og rosmarinstegte grøntsager
Couscoussalat med krydret kylling og grønt
Fyldt squash med tun, bulgur, peberfrugt, tomat, persille og oliven
Ovnbagt laks med svampe, asparges, løg og ingefær i østerssauce med ris
Bagt torsk i lufttørret skinke med quinoasalat med dild, tomat og asparges
Mexicansk salat med skinke, sorte bønner, avokado, tomat og koriander
Pasta med kødboller og tomatsauce toppet med persille og ost
Stegte ris med karry, æg, broccoli, ærter og cherrytomater
Krydrede oksefarsspyd med bulgursalat
Havre-chiagrød med ahornsirup og blåbær samt kefir til
Overnight oats med kokosmælk, chiafrø, ananas og peanutbutter
Bowl med rejer, kål, edamamebønner, ris og sesam-sojadressing
Stegte ris med oksekød, gulerod og ingefær toppet med sesam og frisk agurkesalat
Karrykål med kylling, ris og spidskål
Indonesisk-inspireret salat med tofu og peanutdressing
Torsk i hvidvinssauce med citron og basilikum samt grønne bønner og kartofler
Salat i glas med kylling, quinoa, parmesan og sennepsdressing
Havregrød med kanel, hørfrø, valnødder og banan
Æggewrap med dildmayo, røget laks og rucola
Ovnbagt kylling med fyldig tomatsauce og ris
Quinoa buddha bowl med ingefær-sesam dressing
Risnudler med flanksteak og asiatisk inspireret salat
Spansk kartoffelsalat med tun, feta og oliven
Sojabagt laks med spicy agurke-quinoa salat
Kotelet med kartofler og grønne bønner i citron-persillesmør
Lynstegt oksekød med champignon, broccoli, peberfrugt og ris
Ovnbagt laks med knuste kartofler og spinatsalat
Kotelet med linse-karry-kål og kapers
Amagergryde med oksekød, hvidkål, kartofler og pasta
Wok med kylling, kål, porre og gulerod med nudler
Krydrede kødboller i tomatsauce med couscous
Fyldt aubergine med skinke, tomat og ost
Mørbradsstrimler i sur-sød sauce med grøntsager og ris
Stegt kyllingebryst med spidskålssalat med rødbede, vindruer, rødløg, feta og persille
Andebryst med persillekartofler og lun rødbedesalat med feta, rødløg, pinjekerner og spinat
Bulgursalat med tomat, oliven og feta
Stegt kotelet med pasta-spinatsalat og tomater
Højtbelagt rugbrød med laks og æg
Kyllingelår med kartoffelsalat og stegt hvidløgsspinat
Kyllinge-æggemuffins i parmaskinke med tomat og peberfrugt
Kyllinge-spidskålsret med majs toppet med agurk og sur-sød sauce
Spidskålssalat med avokado og varmrøget laks
Kikærte-citronsuppe med ris, spinat og tahin
Omelet med svampe, ost og grønkål
Wokret med kylling, hvidkål og gulerødder vendt med nudler og soja
Broccoliris og æble med kyllingeboller i karry-kokossauce
Wok med kylling, nudler og broccoli toppet med peanuts og koriander
Risret med hakket grisekød og grøntsager
Pokebowl med kylling og edamamebønner
Andebryst med ovnkartofler og salat med broccoli, æble og dadler
Tyrkisk gryderet med lammekød og hvidkål
Wok med oksekød, ris og varm broccolisalat
Grillet laks med brombærsalat og flute
Hokkaido-linseret med forårsløg og ris
Mørbrad minischnitzel med kartofler og grønne ærter
Pastasalat med stegte porrer, bacon, jordbær, smilende æg og citrondressing
Overnight mysligrød med kokosmælk toppet med peanutbutter og bær
Karrykylling i kokosmælk med kogte ris
Onepot kylling med grøntsager, rosmarin og kokosmælk
Eksotisk havregrød med kokosmælk og mango
Hash browns med lufttørret skinke og stegt grønt
Perlespeltsalat med kylling og citronvinaigrette
Wok med asiatiske kødboller
Pølser og varm kartoffelsalat med ærter
Marokkansk suppe med kikærter
Grillet kyllinge-grøntsagsspyd med fraiche og melon
Torsk og spinat i kokoskarry
Ærtehummus med knækbrød, gnavegrønt og asparges
Højtbelagt rugbrød med laks, æg og pesto
Paella med torsk og bacon
Wraprulle med avokado, laks og aspsarges dertil pære
Bowl med æg, rejer, edamamebønner og rugbrødscroutoner
Kokossuppe med kylling, forårsløg og ris
Asiatisk oksekød med grøntsager og ris
Rugbrød med æg og knækbrød med banan
Stegte nudler med kalv, gulerod og peberfrugt
Jollof ris med kylling vendt i hoisin sauce og sesamfrø
Hurtig suppe med grønne bønner, suppehorn og æg
Spidskålssalat med æg, bacon, pesto og rugbrødstern
Havregrød med æble og pinjekerner samt blødkogt æg
Wok med and, broccoli og champignon
Ratatouille med kylling
Rugbrød med stegt torsk og avokadoskiver
Nudelsuppe med kylling, spidskål og peberfrugt
Gulerodsfrikadeller og couscous med sprødt grønt
Havregrød med revet æble, hakkede mandler og blødkogt æg
Rugbrødsmad med pesto og ørredfilet dertil salat
Onepot nudelsuppe med kokosmælk og edamamebønner
Tunsalat med hindbær og ristet rugbrød
Havregrød med bær, chokolade, og et blødkogt æg