Kyllinge-kålsalat med edamamebønner og hvidløgsdressing

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 16. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

1 tsk. olie
1 kyllingebryst
salt og peber
50 g spidskål
30 g grønkål, rå
½ avokado
50 g edamamebønner

Dressing

1 fed hvidløg
½ dl græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Varm olie på en pande og steg kyllingebryst i 6-7 minutter på begge sider til den er mør. Krydr med salt og peber.
2
Snit spidskål og grønkål fint og skær eventuelt avokado i skiver eller tern.
3
Vend spidskål, grønkål, avokado og edamamebønner sammen.
4
Skær kylling i mundrette stykker, og læg dem på salaten.
5
Pres hvidløg og rør en dressing af græsk yoghurt, hvidløg, salt og peber.
6
Servér kyllinge-kålsalaten med dressing til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønkål, rå; spidskål
Håndfuld 3:Edamamebønner; kyllingebryst
Fedt:Avokado; olie
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkeprodukter:Græsk yoghurt, op til 3,5 % fedt
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt