Røde bønner med sprød fennikelsalat og ristet brød

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 19. januar 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Røde bønner med fennikelsalat

50 g græskarkerner
1 fennikel
1 agurk
1 rødløg
240 g kidneybønner, tilberedte
2 spsk. citronsaft

Andet.

2 fed hvidløg
120 g fraiche, maks. 9 %
2 spsk. citronsaft
salt og peber
2 fuldkornsboller
10 g smør
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Rist græskarker på en tør pande, til de tager farve. Afkøl.
2
Skær fennikel, agurk og rødløg i tynde skiver, eventuelt med et mandolinjern - pas på fingrene. Læg fennikelskiverne i iskoldt vand (eventuelt med isterninger) i 10 minutter.
3
Dup fennikel- og agurkeskiver tørre med et rent klæde. Vend fennikel, agurk og rødløg sammen.
4
Dræn bønnerne fri for væde, og vend dem med citronsaft.
5
Pres hvidløgsfed, og rør en dressing sammen af fraiche, hvidløg, citronsaft, og smag til med salt og peber.
6
Del fuldkornsbolle i halve og rist. Smør med lidt smør.
7
Anret fennikelsalat, kidneybønner og de ristede græskarkerner i en tallerken eller skål. Spis en ristet bolle til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; fennikel; rødløg
Håndfuld 3:Kidneybønne, tilberedt
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle
Fedt:Græskarkerner; smør
Smagsgivere:Citronsaft; hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt