Spinat-basilikumsalat med mozzarella og oliven

Tid i alt: 10 min.
Arbejdstid: 10 min.
Antal:
Udgivet d. 4. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Salat

50 g spinatblade, rå
1 dl basilikum
100 g tomater
½ peberfrugt
¼ mellemstor avokado
75 g frisk mozzarella, maks. 30+/17 %
25 g oliven
25 g hvidløg, drænet fra olie

Dressing

50 g fuldkornsflute
10 g olie
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skyl spinat- og basilikumblade og pluk dem eventuelt i mindre stykker.
2
Skær tomat i skiver, peberfrugt og avokado i rustikke bidder.
3
Anret spinat og basilikumblade med tomat, peberfrugt, avokado, frisk mozzarella, oliven og hvidløg.
4
Servér flute sammen med olie til salaten.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Peberfrugt; spinatblade, rå; tomat
Håndfuld 3:Frisk mozzarella, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Fuldkornsflute
Fedt:Avokado; olie; oliven
Smagsgivere:Basilikum; hvidløg, drænet fra olie
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt