Bønner på toast med cherrytomater og chorizo

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 28. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 fed hvidløg
1 spsk. persille
100 g cherrytomater
240 g hvide bønner, tilberedte
100 g chorizopølse
1 spsk. tomatpuré
1 dl vand
1 nip paprika
1 nip cayennepeber
salt og peber
2 skiver toastbrød, gerne fuldkorn
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Pil og hak hvidløg. Pluk og hak persille, og halvér cherrytomater. Hæld væden fra bønnerne, skyl dem, og lad dem dryppe af i en si.
2
Skær chorizopølse i tynde skiver, og steg dem på en tør pande, til det tager farve. Tilsæt hvidløg, og steg videre i 1-2 minutter. Kom bønner, tomatpuré, vand, paprika og cayennepeber ved, og lad pandens indhold simre, til væden næsten er fordampet. Vend cherrytomater i og smag til med salt og peber.
3
Rist brødet.
4
Anret bønneblandingen oven på brødet, og pynt med persille.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Cherrytomat
Håndfuld 3:Chorizopølse; hvide bønner, tilberedte
Håndfuld 4:Toastbrød, gerne fuldkorn
Smagsgivere:Cayennepeber; hvidløg; paprika; persille; salt og peber; tomatpuré
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt