Skinkemuffins med tomatsalsa, avokado og ristet brød

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 29. januar 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Tomatsalsa

2 tomater
½ fed hvidløg
2 spsk. rødløg
2 spsk. basilikum
1 tsk. olivenolie
salt og peber

Skinkemuffins

80 g røget landskinke
2 æg
40 g revet ost, maks. 30+/17 %
1 avokado
1 spsk. citronsaft
2 skiver fuldkornsbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Halvér tomaterne, fjern kernerne og hak kødet helt fint.
3
Hak hvidløg, rødløg og basilikum.
4
Vend tomatkødet sammen med hvidløg, rødløg, basilikum og olie til en salsa. Krydr med salt og peber.
5
Fordel skinkeskiverne i 2 silikonemuffinsforme, så de danner 2 kurve. Kom en spiseskefuld salsa i hver kurv. Slå et æg ud oveni og drys revet ost på.
6
Bag skinkekurvene i 18-22 minutter, til osten er smeltet og gylden.
7
Skær avokadokødet i både og dryp dem med citronsaft.
8
Rist eventuelt brødet.
9
Anret brød med avokado, salsa og skinkemuffin.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Rødløg; tomat
Håndfuld 3:Revet ost, maks. 30+/17 %; røget landskinke; æg
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Avokado; olivenolie
Smagsgivere:Basilikum; citronsaft; hvidløg; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt