Sådan får du den bedste opstart:

 1. Er du ny til Sense, så tag vores “Ny i SenseMyDiet” guide og herefter “Senseprincipperne“. Her bliver du introduceret til SenseMyDiet, principperne og materiale der kan hjælpe dig i hverdagen samt træningsvideoer og adgang til den mentale værktøjskasse.
 2. Ønsker du at være medlem af SenseMyDiets Facebookgruppe, kan du tilmelde dig her. (Brug koden “Fællesskab”)
 3. Se og hent din Sense-madplan her.
 4. På “Mit Sense” kan du holde dig opdateret med alt i dit medlemskab samt administrere dit abonnement. Det er dit samlingspunkt til alt i Sense inkl. Sense aktiviteter, madplaner og din Online platform.
 5. Hver uge udgiver vi nye spændende indslag, videoer eller podcasts. Du kan se hvad der er udgivet i denne måned her.
 6. Alle tidligere indslag, videoer, ekstra informationer, opskrifter og meget mere, kan du finde i vores “Sense Viden” sektion som giver dig mulighed for at søge efter relevant input du har brug for.

Sense Aktiviteter

Her er dine ugentlige aktiviteter

Vi sender dig fast to mails om ugen: Den ene får du onsdag. Den fortæller dig, hvad du kan glæde dig til at se på online-platformen. Den anden får du lørdag. Den indeholder den madplan, der er aktuel for den kommende uge.

Du kan altid finde hurtigt frem til vores materiale i menuen i toppen af hjemmesiden, eller på “Mit Sense”

Gå til Mit Sense

Dit sundhedsunivers

Bliv klogere på Sense ved at deltage i vores populære kurser. Herunder finder du de mest brugte kurser til dit medlemskab.

Månedens indslag Dit Måleskema Sense viden Sense guides

Dine madplaner

I SenseMyDiet får du hver uge tilsendt en madplan, så du er dækket ind med opskrifter til hele ugen. Vi er rigtig glade for, at vi på den måde kan inspirere dig til hver dag at spise lækker og sund mad.

Her får du 5 gode råd til, hvordan du får mest ud af dine madplaner

 1. Erstat. Har du allergi, eller er der fødevarer, du af en eller anden årsag ikke spiser? Så fortvivl ikke. Du kan altid erstatte en fødevare med en anden inden for samme kategori. Det gør på ingen måde opskriften ringere, at du tilpasser den, så den passer til dig og dine smagsløg.
 2. Miks. Hver uge får du en ny madplan. Som tiden går, vil du få flere og flere retter, som du kan mikse på kryds og tværs, og dermed kan du begynde at eksperimentere med at sammensætte dine egne madplaner.
 3. Eksperimentér. Madplanerne er en rigtig god støtte til dig, der gerne vil blive fortrolig med principperne i Sense og samtidig have inspiration til sund og lækker mad. Du skal dog ikke være bange for at eksperimentere med ingredienser og sammensætninger og give retterne et personligt twist. Måske du på sigt kan lave dine helt egne opskrifter?
 4. Indkøb. Vi har lavet indkøbslisten klar til dig, så du kan handle til hele ugen på en gang. Men, du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad der giver mest mening for dig. Hvis du er en del af en større familie, kan det være svært at nøjes med indløb en enkelt gang om ugen, og så er det fint, at handle to til tre gange om ugen.
 5. Overblik. Du kan allerede nu lave en mappe på din enhed, hvor du gemmer dine madplaner – så har du dem samlet og skal ikke lede efter dem, når ugens indkøb og madlavning skal klares.

Herunder finder du en video, der giver dig en introduktion til madplanerne. Du kan se, hvordan planerne er bygget op, og blive klogere på, hvordan du kan tilpasse opskrifterne til dit behov.

Brug madplanerne, som de hjælper dig bedst. Enten som en plan for alle ugens måltider eller blot som inspiration. Du kan udvælge retter, kombinere med dine egne eller vælge at ’sense’ den mad, du plejer at spise. Du skal finde din vej med Sense.

Rigtig god fornøjelse med madlavningen!

Dit fællesskab

.. På Facebook

Vægttab handler om meget andet end tallet på vægten, derfor har vi lavet SenseMyDiet – til dig!

Du kan bruge Facebookgruppen til at stille spørgsmål til Sense-teamet og være i dialog med andre medlemmer af SenseMyDiet. Derudover vil Sense-temaet også diskutere forskellige emner, som er aktuelle i SenseMyDiet.

Find Facebookgruppen her.

Koden, du bliver spurgt om, er: Fællesskab

Husk at bruge samme e-mail som ved tilmelding til SenseMyDiet.

I tvivl om noget?

Vi vil altid gerne hjælpe dig

Hvis du ikke modtager en velkomstmail inden for de næste par minutter, kan du tjekke, om den er røget i dit spamfilter. Hvis mailen heller ikke ligger der, vil vi bede dig om at kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre.

Kontakt SenseMyDiet