Steak med stegte asparges, gulerødder og rødløg med ris til

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 13. november 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ris og grøntsager

35 g ris
1 gulerod
150 g asparges, grøn
½ rødløg
1 fed hvidløg
1 tsk. olie
¼ dl vand

Steak

150 g oksesteak
1 tsk. olie
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Skær gulerod i strimler, asparges i mindre stykker og rødløg i både. Skær hvidløg i skiver.
3
Steg kødet i olie og krydr med salt og peber. Læg kødet til at hvile.
4
Brug samme pande og kom olie i igen. Lynsteg gulerod, rødløg og hvidløg i et par minutter. Kom asaparges ved og steg dem i et minut. Krydr med salt og peber.
5
Hæld vand på panden og giv grøntsagerne et hurtigt opkog.
6
Servér steaken med de stegte grøntsager og ris til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; gulerod; rødløg
Håndfuld 3:Oksesteak
Håndfuld 4:Ris
Fedt:Olie
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt