Ærtesuppe med flødeost, bacon og ristet brød

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 16. november 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ærtesuppe

2 dl vand
1 bouillon, terning
200 g grønne ærter, dybfrost
50 g flødeost naturel, 18 % eller derover
salt og peber
2 spsk. citronsaft

Andet

30 g bacon i skiver
1 skive fuldkornsbrød
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Steg bacon sprød på en tør slip-let-pande og læg det på køkkenrulle.
2
Kom vand, bouillonterning, ærter og flødeost i en gryde, og lad det simre i 5-10 minutter. Blend suppen, og smag til med salt, peber og citronsaft.
3
Rist brødet.
4
Smuldr bacon over suppen ved servering, og spis brødet til. Pynt eventuelt med ærtespirer eller andre friske krydderurter.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønne ærter, dybfrost
Håndfuld 3:Bacon i skiver
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Flødeost naturel, 18 % eller derover
Smagsgivere:Bouillon, terning; citronsaft; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt