Appelsinkylling med waldorfsalat
Forestil dig et veldækket julebord med en skøn duft af appelsin, timian og smørstegt kylling. Roen sænker sig og fadet sendes rundt. Den lækre og saftige appelsinkylling følges af en klassisk waldorfsalat, der smager så englene synger. De friske toner fra æbler og vindruer går perfekt sammen med smagen af valnøddekerner og selleri. Retten kan i øvrigt også sagtens nydes, når det ikke er jul.
Det skal du bruge
Waldorfsalat
Kylling
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Bladselleri; vindrue |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Appelsin; æble |
Fedt: | Smør; valnøddekerne |
Smagsgivere: | Salt; sukker; tørret timian |
Mælkeprodukter: | Yoghurt, maks. 3,5 % |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 645 | 645 |
Fedt: | 29 g | 29 g |
Kulhydrat: | 53 g | 53 g |
Kostfibre: | 5 g | 5 g |
Protein: | 42 g | 42 g |