Aubergine-lasagne

Tid i alt: 60 min.
Arbejdstid: 60 min.
Antal:
Udgivet d. 16. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Lasagne

250 g lasagneplader
2 auberginer, rå
20 g olivenolie
salt og peber
3 peberfrugter
12 tomater
100 g parmesan, 31+/ 18 % eller derover
300 g hytteost
2 dl basilikum

Tilbehør

400 g blandet salat
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Kog lasagnepladerne i 10 minutter i letsaltet vand.
3
Skær auberginer i tynde skiver (cirka ½ centimeter) og svits dem hurtigt i lidt olie på begge sider. Krydr godt med salt og peber.
4
Skær peberfrugt i to centimeter brede strimler. Skyl og skær tomaterne i skiver.
5
Riv parmesanosten fint.
6
Smør et ovnfast fad med lidt olie. Læg pastaplader, aubergine, peberfrugt, tomat, hytteost og basilikumblade i et tyndt lag. Gentag og slut af med et lag revet parmesan. Bag lasagnen i cirka 35 minutter, til den er gennembagt og gylden.
7
Servér en portion lasagne med salat til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Aubergine, rå; blandet salat; peberfrugt; tomat
Håndfuld 3:Hytteost
Håndfuld 4:Lasagneplade
Fedt:Olivenolie; parmesan, 31+/ 18 % eller derover
Smagsgivere:Basilikum; salt og peber
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt