Blomkål-kartoffelsuppe med ris

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 26. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Andet

40 g fuldkornsris, rå

Suppe

1 løg
¾ blomkål, rå
100 g kartofler
1 tsk. smør
1 tsk. olie
3 dl vand
1 grøntsagsbouillon, terning
salt og peber

Topping

15 g solsikkekerner
½ dl skyr naturel
½ tsk. chiliflager
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog ris efter anvisning på pakken.
2
Hak løg groft. Del blomkål i buketter og skær stokken i tern. SKær kartofler i tern.
3
Svits løg i smør og olie i et par minutter. Kom blomkål og kartofler i og lad dem svitse med i et par minutter. Kom vand og bouillonterning ved. Lad retten simre i cirka 12-14 minutter til kartoflerne er møre. Blend så suppen og smag til med salt og peber. Rør de kogte ris i.
4
Rist solsikkekernerne på en pande til de tager farve.
5
Servér suppen med skyr, ristede solsikkekerner og et drys af chiliflager.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå; løg
Håndfuld 3:Skyr naturel
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå; kartoffel
Fedt:Olie; smør; solsikkekerner
Smagsgivere:Chiliflager; grøntsagsbouillon, terning; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt