Blomkålssalat med vandmelon toppet med æg

Denne mættende måltidssalat bringer smil og glæde frem hele vejen rundt om bordet. Den er farvestrålende og svær at holde fingrene fra, for den indeholder elementer, som alle kan lide. Du får agurk, vandmelon og æg sammen med paprika-stegt bacon, blomkål og græskarkerner, der er vendt med pasta. Hele herligheden bliver toppet med en lækker dressing rørt af fraiche, purløg og karry.

Tid i alt: 20 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 17. januar 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Æg og pasta

35 g pasta, tørret
2 æg

Fyld i salat

¼ blomkål, rå
¼ agurk
¼ lille vandmelon
20 g bacon
1 spsk. olie
15 g græskarkerner
1 nip paprika
salt og peber

Dressing

2 spsk. purløg
30 g fraiche, maks. 9 %
1 knsp. karrypulver
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog pasta efter anvisning på pakken.
2
Kog æg smilende i 6-7 minutter. Læg dem i koldt vand i et par minutter.
3
Del blomkål i små buketter. Skær agurk og melon i mindre stykker og vend agurk og melon sammen.
4
Skær bacon i mindre stykker.
5
Varm en pande op og svits bacon i olie i et par minutter. Kom blomkål og græskarkerner ved og steg videre i et par minutter. Krydr med paprika, salt og peber. Vend de kogte pastaer i retten.
6
Hak purløg og bland med fraiche, karry, salt og peber.
7
Anret agurk og melon sammen med den lune pastaret fra panden. Læg halve æg ved. Hæld dressingen over æg og pastaret.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Agurk; blomkål, rå; vandmelon
Håndfuld 3:Bacon; æg
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Fedt:Græskarkerner; olie
Smagsgivere:Karrypulver; paprika; purløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt