Champignongryde med pasta og pæresalat

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 15. oktober 2025 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

½ løg
250 g champignoner, brune
1 lime
1 lille pære
2 spsk. balsamicoeddike
250 g svinemørbrad
2 skiver bacon
1 tsk. smør
1 tsk. olie
1 ds. hakkede tomater
3 dl vand
1 bouillon, terning
60 g pasta, tørret
1 ½ tsk. maizena
salt og peber
60 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak løg fint. Skær champignon i halve og del lime i halve.
2
Skær pære i tynde skiver og vend dem i balsamicoeddike.
3
Afpuds svinemørbraden og skær kødet i mindre stykker. Skær også bacon i mindre stykker.
4
Svits løg, champignon og bacon i smør og olie i et par minutter, og kom så kød i. Lad kødet få farve, og tilsæt derefter hakkede tomater, vand, bouillonterning og pasta. Lad retten koge med låg på i 10-12 minutter til pastaerne er færdigkogte. Rør rundt i gryden i ny og næ.
5
Jævn retten med maizena eller meljævning. Smag til med salt og peber.
6
Servér gryderet med fraiche, pæreskiver og lime.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Champignon, brun; hakkede tomater; løg
Håndfuld 3:Bacon; svinemørbrad
Håndfuld 4:Maizena; pasta, tørret; pære
Fedt:Olie; smør
Smagsgivere:Balsamicoeddike; bouillon, terning; lime; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt