
Citronpasta med ricotta toppet med skinketern og pinjekerner
Trænger den klassiske pasta med kødsauce til konkurrence? Så prøv denne spændende og friske pastaret, hvor pastaen får fint følge af frisk og syrlig citron, sprøde skinketern og knasende pinjekerner. Det hele serveres i en cremet ricottasauce rørt med hvidløg og friske krydderurter. Vi lover dig, at hele familien vil elske retten, som du kan bikse sammen på ganske kort tid.
Det skal du bruge
Pastaret
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Grønne ærter, dybfrost |
Håndfuld 3: | Ricotta, maks. 30+/17 %; skinketern |
Håndfuld 4: | Penne, fuldkornspasta |
Fedt: | Parmesan, 31+/ 18 % eller derover; pinjekerne |
Smagsgivere: | Citron; hvidløg; purløg; salt og peber; timian |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 610 | 610 |
Fedt: | 24 g | 24 g |
Kulhydrat: | 53 g | 53 g |
Kostfibre: | 14 g | 14 g |
Protein: | 39 g | 39 g |