Curry med kylling og linser dertil brød

Tid i alt: 45 min.
Arbejdstid: 45 min.
Antal:
Udgivet d. 13. juli 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

1 tsk. frisk ingefær
1 fed hvidløg
20 g olie
1 spsk. karrypulver
½ tsk. chiliflager
1 tsk. tørret oregano
½ tsk. timian
½ tsk. koriander
½ tsk. spidskommen
1 kyllingebryst
1 dl røde linser, tørrede
120 g kikærter, tilberedte
2 forårsløg
1 terning bouillon, terning
2 ½ dl vand
1 peberfrugt, rød
1 peberfrugt, grøn

Andet

80 g fuldkornsbrød
60 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Hak ingefær og hvidløg, og rør det sammen med halvdelen af olien. Bland så med karry, chiliflager, oregano, timian, koriander og spidskommen til en marinade.
2
Skær kyllingebryst i tern, og vend dem i marinaden.
3
Varm resten af olien op i en gryde, og svits kylling og marinade. Vend rundt, og tilsæt linser og kikærter.
4
Skær forårsløg i skiver, og tilsæt dem sammen med bouillonterning og vand. Lad simre i cirka 30 minutter.
5
Skær rød og grøn peberfrugt i tern, og tilsæt dem efter 15 minutter. Justér eventuelt konsistensen med mere vand.
6
Rist brødet.
7
Servér retten med fraiche og brød.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Forårsløg; peberfrugt, grøn; peberfrugt, rød
Håndfuld 3:Kikært, tilberedt; kyllingebryst; røde linser, tørrede
Håndfuld 4:Fuldkornsbrød
Fedt:Olie
Smagsgivere:Bouillon, terning; chiliflager; frisk ingefær; hvidløg; karrypulver; koriander; spidskommen; timian; tørret oregano
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt