Fiskefrikadeller med kartofler og persillesovs

Tid i alt: 25 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 15. august 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fiskefrikadelle, kartofler og grønt

120 g kartofler
2 fiskefrikadeller, færdigkøbte
½ broccoli, rå
1 gulerod

Persillesovs

15 g smør
1 ½ spsk. hvedemel
1 ½ dl mælk, maks. 3,5%
½ dl persille
salt og peber
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog kartofler i letsaltet vand til de møre.
2
Tænd ovnen på 180 grader og varm fiskefrikadellerne i 10-15 minutter.
3
Del broccoli i små buketter og skær gulerod i stave.
4
Damp broccoli og gulerødder i 5-7 minutter.
5
Smelt smør i en gryde ved svag varme. Tilsæt mel og rør sammen til en melbolle. Skru op for varmen, og tilsæt mælken lidt ad gangen under omrøring, til du har en sovs. Justér eventuelt konsistensen med lidt kogevand fra grøntsagerne.
6
Hak persille groft og rør det i sovsen. Smag til med salt og peber.
7
Servér de dampede grøntsager, kartofler og fiskefrikadeller med persillesovs til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; gulerod
Håndfuld 3:Fiskefrikadelle, færdigkøbt
Håndfuld 4:Hvedemel; kartoffel
Fedt:Smør
Smagsgivere:Persille; salt og peber
Mælkeprodukter:Mælk, maks. 3,5%
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt