Fladbrød med krydrede oksekødboller, salat og yoghurtdressing
Disse velsmagende fladbrød med topping er vanedannende lækre med deres fyld af oksekødboller krydret med blandt andet hvidløg, bredbladet persille, chili og spidskommen for et ekstra kick. De mellemøstliginspirerede kødboller bliver stegt på panden, inden de i fladbrødet får selskab af sprød salat og en yoghurtdressing med hvidløg, som binder det hele sammen. Retten kan også nydes som en salat med brødet som tilbehør.
Det skal du bruge
Kødboller
Dressing
Salat
Derudover
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Tips og gode råd
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Agurk; hjertesalat; rødløg; tomat |
Håndfuld 3: | Hakket oksekød, 3-7 % |
Håndfuld 4: | Fladbrød |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Bredbladet persille; chilipulver; hvidløg; paprika; salt og peber; spidskommen |
Mælkedressing: | Yoghurt naturel |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 625 | 1250 |
Fedt: | 18 g | 36 g |
Kulhydrat: | 58 g | 116 g |
Kostfibre: | 15 g | 30 g |
Protein: | 46 g | 92 g |