Fyldt peberfrugt med gratineret oksekød samt ris og salat

Tid i alt: 50 min.
Arbejdstid: 25 min.
Antal:
Udgivet d. 30. marts 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Fyldt peberfrugt

80 g fuldkornsris, rå
2 peberfrugter, røde
1 løg
2 fed hvidløg
250 g hakket oksekød, 3-7 %
1 spsk. tørret oregano
½ tsk. salt
1 nip peber
40 g revet ost, 31+/18 % eller derover

Tomatsauce

10 g olie
1 ds. hakkede tomater
salt og peber

Andet

2 håndfulde salat
60 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft. Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Skær toppen af peberfrugterne og skær så toppen i små tern til senere. Fjern frø og hinder fra selve peberfrugterne. Sæt dem i et ildfast fad med bagepapir, og bag dem i cirka 15 minutter.
3
Hak løg og hvidløg fint.
4
Kom oksekødet i en skål sammen med halvdelen af de kogte ris, halvdelen af løg og hvidløg og alle peberfrugttern.
5
Krydr med oregano, salt og peber, og rør det sammen. Fordel oksekødsblandingen i de forbagte peberfrugter.
6
Bag dem i 15 minutter, og kom derefter ost på toppen. Bag dem færdige i 10-15 minutter, til kødet er mørt, og osten smeltet og gylden.
7
Varm olien op i en kasserolle, og steg de resterende løg og hvidløg klare.
8
Tilsæt de hakkede tomater. Bring det i kog, og smag til med salt og peber.
9
Servér en fyldt peberfrugt med ris og tomatsauce. Dertil salat og fraiche.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Hakkede tomater; løg; peberfrugt, rød; salat
Håndfuld 3:Hakket oksekød, 3-7 %
Håndfuld 4:Fuldkornsris, rå
Fedt:Olie; revet ost, 31+/18 % eller derover
Smagsgivere:Hvidløg; peber; salt; salt og peber; tørret oregano
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt