Gratinerede grøntsager med pasta og butterbeans

Tid i alt: 35 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 13. marts 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ovnret

70 g pasta, tørret
1 løg
2 fed hvidløg
1 broccoli, rå
240 g butterbeans, tilberedte
salt og peber
500 g let mornaysauce 4 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 200 grader varmluft.
2
Kog pasta al dente efter anvisning på pakken. Dræn pasta fri for vand.
3
Hak løg og hvidløg fint. Del broccoli i buketter. Dræn butterbeans fri for væske.
4
Læg bagepapir i et ovnfast fad. Kom pasta, løg, hvidløg, broccoli og butterbeans i det ovnfaste fad og krydr med salt og peber. Kom mornaysaucen ved og vend det hele godt rundt og ovnbag retten i 20 minutter.
5
Servér retten med det samme.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Broccoli, rå; løg
Håndfuld 3:Butterbeans, tilberedte
Håndfuld 4:Pasta, tørret
Smagsgivere:Hvidløg; salt og peber
Mælkedressing:Let mornaysauce 4 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt