Indbagt fisk med pesto og ost, dertil hokkaidomos og grønkål

Tid i alt: 80 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 16. december 2019 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Hokkaidomos

½ hokkaido

Indbagt fisk

45 g fersk filodej
170 g torsk
15 g oliebaseret pesto
35 g salatost, maks. 30+/17 %
salt og peber
1 bæger æggehvide

Fraichedressing

30 g fraiche, maks. 9 %
1 spsk. purløg
salt og peber

Tilbehør

1 håndfuld grønkål, rå
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Sæt ovnen på 180 grader varmluft.
2
Skær hokkaido i store stykker og fjern kernerne. Læg stykkerne med skindet nedad på en bageplade med bagepapir, og bag dem i cirka 45 minutter.
3
Skrab kødet fri fra skallen, og blend det til puré. Kom purèen i en si, og lad den afvande i 5-10 minutter.
4
Halvér filodejen. Læg fisken midt på det ene stykke. Kom pesto på og smuldr osten over. Krydr med salt og peber.
5
Pensl kanten af filodejen med æggehvide hele vejen rundt. Pak filodejen omkring fisken.
6
Læg fiskepakken på den anden halvdel filodej, pensl kanterne med æggehvide og pak ind igen, så der er to lag filodej omkring fisken.
7
Bag fiskepakken i et ovnfast fad med bagepapir i bunden i cirka 10-14 minutter, til filodejen er brun og sprød.
8
Rør fraiche sammen med hakket purløg, salt og peber.
9
Hak grønkål fint.
10
Anret den indbagte fisk på en bund af grønkål med hokkaidomos og fraichedressing til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Grønkål, rå; hokkaido
Håndfuld 3:Salatost, maks. 30+/17 %; torsk; æggehvide
Håndfuld 4:Fersk filodej
Fedt:Oliebaseret pesto
Smagsgivere:Purløg; salt og peber
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt