Jordskokke-kartoffelsuppe med paprikakylling og forårsløg
En skål med dampende varm suppe kan redde aftenhyggen i de fleste hjem. Nyd en fyldig suppe lavet på jordskokker og kartofler og mærk, hvordan varmen langsomt spreder sig i kroppen mundfuld for mundfuld. Den milde og cremede smag får et lidt sødmefyldt og nøddeagtigt twist fra jordskokkerne, og den paprikastegte kylling sørger sammen med forårsløgene for mere smag og mæthed. En perfekt kombination af smagsindtryk, der vil glæde hele familien.
Det skal du bruge
Jordskokke-kartoffelsuppe
Paprikakylling
Topping
Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.
Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.
Sådan gør du
Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?
Håndfuld 1+2: | Forårsløg; jordskok |
Håndfuld 3: | Kyllingebryst |
Håndfuld 4: | Kartoffel |
Fedt: | Olie |
Smagsgivere: | Bouillon, terning; paprika; salt og peber |
Mælkedressing: | Fraiche, maks. 9 %; madlavningsfløde 8 % |
Frit: | Vand |
Næringsindhold
1 Portion | Total | |
Kcal: | 635 | 635 |
Fedt: | 26 g | 26 g |
Kulhydrat: | 57 g | 57 g |
Kostfibre: | 7 g | 7 g |
Protein: | 41 g | 41 g |