Karrykål med ris og gratineret ost

Tid i alt: 55 min.
Arbejdstid: 20 min.
Antal:
Udgivet d. 29. december 2021 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Ris

40 g ris, rå

Karrykål

½ porre
200 g hvidkål
1 gulerod
10 g olie
1 spsk. karrypulver
½ terning bouillon
1 ½ dl vand
salt og peber

Andet

80 g revet ost, maks. 30+/17 %
1 håndfuld basilikum
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Kog risene efter anvisning på pakken.
2
Skær porre i tynde skiver, snit hvidkål fint og riv gulerod groft.
3
Varm en gryde op med lidt olie, og svits karryen et kort øjeblik. Tilsæt porre, hvidkål og gulerod, og vend rundt.
4
Tilsæt bouillonterning og vand.
5
Kog karryretten i cirka 20 minutter, til grøntsagerne er møre. Smag til med salt og peber.
6
Sæt ovnen på 200 grader, når der er 10 minutter tilbage af kogetiden,
7
Bland karrykål og ris sammen. Smør et ovnfast fad og læg blandingen i heri.
8
Kom osten hen over blandingen, og bag den i 15-20 minutter, til osten er smeltet og gylden.
9
Drys basilikum over den færdige ret og servér den.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Gulerod; hvidkål; porre
Håndfuld 3:Revet ost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Ris, rå
Fedt:Olie
Smagsgivere:Basilikum; bouillon; karrypulver; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt