Karrysuppe med blomkål, sorte bønner og rugbrødscroutoner

Tid i alt: 15 min.
Arbejdstid: 15 min.
Antal:
Udgivet d. 13. november 2024 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe med blomkål

120 g sorte bønner, tilberedte
150 g blomkål, rå
1 tsk. smør
½ l karrysuppe med kokosmælk, fra karton

Tilbehør

½ skive rugbrød
30 g fraiche, maks. 9 %
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skyl bønnerne og skær blomkål i buketter.
2
Steg blomkål i smør på en pande og vend bønnerne i.
3
Varm suppen op og vend blomkålsbuketter og bønner i.
4
Skær rugbrødet i tern og varm en tør pande op. Rist rugbrødstern til croutoner.
5
Servér suppen i en varm skål, top op med fraiche og rugbrødscroutoner.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Blomkål, rå
Håndfuld 3:Sorte bønner, tilberedt
Håndfuld 4:Rugbrød
Fedt:Smør
Mælkedressing:Fraiche, maks. 9 %; karrysuppe med kokosmælk, fra karton
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt