Kartoffel-blomkålssuppe med asparges og gulerod dertil brød og pesto

Tid i alt: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Antal:
Udgivet d. 5. oktober 2022 af SenseMyDiet
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Suppe

2 gulerødder
200 g kartofler
4 asparges, grønne
¼ blomkål, rå
1 rødløg
1 l vand
2 grøntsagsbouillon, terninger
100 g salatost, maks. 30+/17 %
salt og peber

Brød med pesto

1 fuldkornsbolle
2 spsk. oliebaseret pesto
Få mere ud af vores opskrifter

Som medlem af SenseMyDiet får du adgang til vores madplaner, der indeholder 21 måltider hver uge. Du kan selv tilpasse madplanernes måltider eller vælge en af de andre 800 opskrifter.

Spar penge og undgå madspild ved at kæde måltider sammen over flere dage og optimere dit indkøb. Alle måltider/opskrifter er næringsberegnede.

Bliv medlem
Denne opskrift er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem

Sådan gør du

1
Skræl gulerødder og kartofler. Skær gulerødder i skiver og kartofler i små tern.
2
Knæk den trægede del af aspargesene og skær dem i skiver. Del blomkål i små buketter og skær rødløg i tynde både.
3
Kom vand og bouillon i en gryde. Kom gulerødder, kartofler, blomkål og rødløg i. Kog cirka 8-12 minutter til grøntsagerne er møre. Der må dog gerne stadigvæk være bid i grøntsagerne.
4
Tilsæt salatost, og lad den smelte i suppen. Vend aspagesene i. Smag til med salt og peber
5
Servér suppen med fuldkornsbolle og pesto til.

Sådan fordeler du efter Sense-spisekassemodellen ?

Håndfuld 1+2:Asparges, grøn; blomkål, rå; gulerod; rødløg
Håndfuld 3:Salatost, maks. 30+/17 %
Håndfuld 4:Fuldkornsbolle; kartoffel
Fedt:Oliebaseret pesto
Smagsgivere:Grøntsagsbouillon, terning; salt og peber
Frit:Vand
Næringsindhold er en del af Sense medlemsskabet
Bliv medlem
1 Portion Total
Kulhydrat: - g. - g.
Kcal: - -
Protein: - g. - g.
Fedt: - g. - g.
Kostfibre: - g. - g.
Protein
Kulhydrat
Kostfibre
Fedt